fbpx
Win je aankoopbedrag Vitalbix Breed & Grow terug!2018-08-30T11:59:21+00:00

Deze zomer heb je gratis kunnen kennis maken met Vitalbix Breed & Grow: dé unieke, vezelrijke muesli laag in suiker & zetmeel voor de fokkerij!

Ben jij ook enthousiast over Vitalbix Breed & Grow? Maak dan nu kans om het aankoopbedrag van één zak Vitalbix Breed & Grow (20 kilo) t.w.v. €24,95 terug te winnen! Iedere week maken wij een winnaar bekend.

Wat moet je hiervoor doen?

  1. Koop in de maand augustus een zak Vitalbix Breed & Grow via één van onze verkooppunten of onze webshop www.feralhorsecare.com
  2. Bewaar het bonnetje! Let op dat de datum hierop vermeld staat, de datum van aanschaf moet in de maand augustus 2018 zijn.
  3. Vul jouw gegevens hieronder in, vergeet niet een foto/kopie van jouw bonnetje te uploaden!
  4. Houd je e-mail + onze Facebookpagina in de gaten om te zien of jij een winnaar bent!

Wil jij jouw jonge paard ook de beste start geven? 

Vitalbix Breed & Grow is een geconcentreerde, vezelrijke muesli samengesteld volgens de laatste inzichten op het gebied van voeding voor drachtige merries, veulens, jonge paarden (t/m ca. 3 jaar) en dekhengsten. Breed & Grow is rijk aan vezels, laag in zetmeel & suiker en bevat een uitgebalanceerd gehalte goed opneembare vitaminen, mineralen en sporenelementen. Breed & Grow levert gezonde energie uit vezels en vetten, ondersteunt een gezonde-maagdarmflora en houdt drachtige en lacterende merries in goede conditie. Vitalbix Breed & Grow stimuleert een gezonde groei van het veulen, ondersteunt de ontwikkeling van sterke botten, pezen en gewrichten en verlaagt het risico op groeiproblemen zoals OCD*.

* lager risico t.o.v. voeding met een hoog zetmeel- en suikergehalte.

Wil je meer weten over de samenstelling, analyse en voedingsadvies van Vitalbix Breed & Grow? Lees dan hier verder.