In april heb je gratis kunnen kennis maken met Vitalbix Active+: dé unieke, vezelrijke muesli laag in suiker & zetmeel voor de sport!

Ben jij ook enthousiast over Vitalbix Active+? Maak dan nu kans om het aankoopbedrag van één zak Vitalbix Active+ (14 kilo) t.w.v. €20,95 terug te winnen! Iedere week maken wij een winnaar bekend.

Wat moet je hiervoor doen?

  1. Koop in de actieperiode een zak Vitalbix Active+ via één van onze verkooppunten of onze webshop www.feralhorsecare.com
  2. Bewaar het bonnetje! Let op dat de datum hierop vermeld staat, de datum van aanschaf moet in de periode 10 juni tot en met 30 juni zijn.
  3. Vul jouw gegevens hieronder in, vergeet niet een foto/kopie van jouw bonnetje te uploaden!
  4. Houd je e-mail + onze Facebookpagina in de gaten om te zien of jij een winnaar bent!

Wil jij jouw sportpaard zo gezond mogelijk laten presteren? 

Vitalbix Active+ heeft zich inmiddels bewezen bij sportpaarden in alle disciplines en diverse niveau’s. Is jouw paard snel nerveus, gevoelig op zijn maag of darmen, blijft hij achter in bespiering of is hij snel stijf? Ontdek waarom veel paardeneigenaren zo enthousiast zijn over Vitalbix!

Vitalbix Active+ is een hoogwaardige, vezelrijke sportmuesli met een laag zetmeel- en suikergehalte (8% en 3%), zonde melasse, soja & granen*.

✅ Geeft beheersbare energie (non-heating)
✅ Geschikt voor paarden met een gevoelige maag
✅ Hoge dosering vitaminen & mineralen
✅ Hoog aandeel omega-3 vetzuren
✅ Aminozuren ter ondersteuning van de spieren
✅ Zonder melasse, soja en granen*
✅ Inclusief Vitalbix® Daily Complete

Vitalbix Active+ is een geconcentreerd en compleet voer met een hoge dosering vitaminen en mineralen. Voeradvies per dag ca. 30% lager dan reguliere sportmuesli (relatief goedkoop voeren). Een kwalitatief hoogwaardig product voor een eerlijke prijs. Nu ook verkrijgbaar in een 22 kg voordeelverpakking!

Wil je meer weten over de samenstelling, analyse en voedingsadvies van Vitalbix Active+? Lees dan hier verder.