Vitalbix Healthy Horse Treats

//Vitalbix Healthy Horse Treats
Vitalbix Healthy Horse Treats2017-04-11T11:45:22+00:00

vitalbix-healthy-horse-treats-met-product-10-2016

Vitalbix Healthy Horse Treats kunnen ook veilig worden gevoerd aan paarden en pony’s met insulineresistentie, hoefbevangenheid, EMS, PPID, PSSM en zomereczeem. Heeft je paard stofwisselingsproblemen en/of overgewicht? Let er dan wel op dat je het aantal Treats per dag beperkt tot maximaal 5-10 stuks.
Vitalbix Healthy Horse Treats zitten boordevol gezonde ingrediënten zoals luzerne, lijnzaad, cichoreipulp, bietenpulp, rozenbottel, brandnetel en fenegriek en bevatten vitaminen en mineralen die van nature in deze planten en kruiden voorkomen. Er zijn geen extra vitaminen en mineralen aan de Treats toegevoegd.
Vitalbix Healthy Horse Treats bevatten slechts 3% zetmeel en 4% suiker (suikers enkel uit de natuurlijke ingrediënten, geen toegevoegde suikers zoals melasse) en kunnen daarom in principe onbeperkt gevoerd worden, ook bij clickertraining. Vind je de Healthy Horse Treats iets te groot voor clickertraining of grondwerk oefeningen dan kun je ook de Vitalbix Daily Complete brokjes gebruiken als beloning.

Mijn merrie groeit gezond op dankzij Vitalbix Breed & Grow!

Nadat Merci was afgespeend, ben ik op zoek gegaan naar voeding voor jonge paarden. Het was lastig om voeding te vinden laag in suiker & zetmeel. Daarom was ik erg blij toen Vitalbix Breed & Grow introduceerde. Omdat het zo geconcentreerd is, hoef ik er niet veel van te voeren. Merci doet het er super op en eet het heel graag!

Geef je paard een gezonde beloning met Vitalbix Healthy Horse Treats

Horses love it!

Omschrijving Waarde (per kg)
Ruw eiwit 16%
Ruw vet 2,6%
Ruwe celstof 22%
Ruw as 8,9%
Suiker 4%
Zetmeel 3%
Calcium 16,8 g
Fosfor 8,9 g
Magnesium 2,5 g
Natrium 0,61 g
Lysine 0,61 g
Jodium 0,07 mg
IJzer 409 mg
Koper 12 mg
Zink 36 mg
Selenium 0,42 mg