fbpx

Vitalbix producten

/Vitalbix producten
Vitalbix producten2017-08-11T17:39:14+00:00

Vitalbix Breed & Grow

Vitalbix Breed & Grow is een geconcentreerde, vezelrijke muesli samengesteld volgens de laatste inzichten op het gebied van voeding voor drachtige merries, veulens, jonge paarden en dekhengsten. Breed & Grow is rijk aan vezels, laag in zetmeel & suikers en bevat een uitgebalanceerd gehalte goed opneembare vitaminen, mineralen en sporenelementen. Breed & Grow levert gezonde energie uit vezels en vetten, ondersteunt een gezonde maag-darmflora en houdt drachtige en lacterende merries in goede conditie. Vitalbix Breed & Grow stimuleert een gezonde groei van het veulen, ondersteunt de ontwikkeling van sterke botten, pezen en gewrichten en verlaagt het risico op groeiproblemen zoals OCD* lager risico t.o.v. voeding met een hoog zetmeel- en suikergehalte.

Lees meer

Vitalbix Daily Complete

Vitalbix Daily Complete is een geconcentreerde en uitgebalanceerde vitaminen- en mineralenbrok vol essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren & aminozuren. De basis voor een gezond en vitaal paard! Vitalbix Daily Complete is geschikt voor recreatie- en sportpaarden. Dankzij het lage zetmeel- (2,7%) en suikergehalte (3,0%) is Vitalbix Daily Complete een verantwoorde keuze voor paarden met verteringsproblemen en stofwisselingsproblemen. Gebruik Vitalbix Daily Complete als complete aanvulling op het ruwvoer of combineer voor extra energie, vezels en eiwitten met de andere Vitalbix producten.

Lees meer

Vitalbix Active+

Vitalbix Active+ is een unieke, hoogwaardige & vezelrijke sportmuesli met een laag zetmeel- en suikergehalte. Vitalbix Active+ geeft extra power in de vorm van beheersbare, langzaam vrijkomende energie uit vezels (22%) en vetten (8,5%) en is geschikt voor nerveuze paarden en paarden die gevoelig zijn voor maagzweren. Vitalbix Active+ zorgt voor een verminderde productie en een snellere afvoer van melkzuur, voorkomt spierstijfheid en helpt maag- en darmproblemen te voorkomen.

Vitalbix Active+ is een geconcentreerd en compleet voer met een hoge dosering vitaminen en mineralen. Voeradvies per dag ca. 30% lager dan reguliere sportmuesli (relatief goedkoop voeren)! Een kwalitatief hoogwaardig product voor een eerlijke prijs.

Lees meer

Vitalbix NutriMash

Vitalbix NutriMash is een vezelrijke, graanvrije slobber met een hoog aandeel prebiotische vezels. Een supergezond alternatief voor graanrijke slobber! Vitalbix NutriMash stimuleert een gezonde darmflora en ondersteunt het immuunsysteem. Een waardevolle aanvulling op het rantsoen van sportpaarden, paarden met verteringsproblemen, bij herstel na ziekte, oudere paarden en paarden met ondergewicht. Bevat een gezonde mix van brandnetel, venkelzaad & kamille ter ondersteuning van de weerstand, de afvoer van afvalstoffen en de spijsvertering. Zeer smakelijk, weekt in slechts 5 minuten.

Lees meer

Vitalbix Pure Lucerne+

Vitalbix Pure Lucerne+ is een pure luzerne van hoogwaardige kwaliteit met 3% lijnzaadolie, zonder melasse of andere toevoegingen. Het bevat zowel de grovere luzerne stengels als het fijnere voedingsrijke luzerne blad. Vitalbix Pure Lucerne+ stimuleert het kauwen en de speekselproductie en ondersteunt een gezonde spijsvertering. Vitalbix Pure Lucerne+ bevat een relatief hoog eiwitgehalte met hoogwaardige aminozuren die goed door het lichaam worden opgenomen. Deze aminozuren zijn essentieel voor vele processen in het lichaam zoals de opbouw en het behoud van spiermassa, een goede weerstand, een gezonde huid en sterke hoeven.

Lees meer

Vitalbix Healthy Horse Treats

Geef je paard een gezonde beloning met de Vitalbix Healthy Horse Treats. Smakelijke beloningsbrokjes met een zeer laag zetmeel- en suikergehalte (3% en 4%) boordevol gezonde ingrediënten zoals luzerne, lijnzaad, cichoreipulp, bietenpulp, rozenbottel, brandnetel en fenegriek. Ideaal als beloning na het rijden en bij grondwerk, of gewoon om je paard te verwennen…. Vitalbix Healthy Horse Treats kunnen net als de andere Vitalbix producten veilig worden gevoerd aan paarden met stofwisselingsproblemen- en verteringsproblemen. Ook geschikt voor paarden met zomereczeem.

Horses love it!

Lees meer

Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E

Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E is een koudgeperste lijnzaadolie van hoogwaardige kwaliteit met toegevoegde natuurlijke vitamine E (1 IE per 1 ml olie). De olie is een bron van omega-3 vetzuren, ondersteunt de weerstand, de algehele conditie en de spijsvertering. Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E levert langzaam vrijkomende energie en kan in een hogere dosering worden gevoerd aan paarden met ondergewicht (extra calorieën). Veilige energiebron voor paarden met stofwisselingsproblemen. Een must bij beperkte weidegang.

Lees meer