Vitalbix Daily Complete

Vitalbix Daily Complete is een geconcentreerde brok vol essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren & aminozuren. De basis voor een fit & gezond paard! Vitalbix Daily Complete is geschikt voor recreatie- en sportpaarden, is graanvrij & melassevrij, zeer laag in zetmeel (2,7%) en suiker (3,0%) en heeft een lage caloriewaarde. Hierdoor is Vitalbix Daily Complete geschikt voor paarden die behoefte hebben aan een rantsoen met een laag zetmeel- en suikergehalte. Gebruik Vitalbix Daily Complete als complete aanvulling op het ruwvoer of combineer voor extra energie, vezels en eiwitten met de andere Vitalbix producten.

Lees meer

Vitalbix Active+

Vitalbix Active+ is een unieke, hoogwaardige & vezelrijke sportmuesli met een laag zetmeel- en suikergehalte. Vitalbix Active+ geeft extra power in de vorm van beheersbare, langzaam vrijkomende energie uit vezels (22%) en vetten (8,5%) en is geschikt voor paarden die snel heet worden en paarden die gevoelig zijn voor maagproblemen. Vitalbix Active+ bevat hoogwaardige eiwitten ter ondersteuning van de spieren.

Vitalbix Active+ is een geconcentreerd en compleet voer met een hoge dosering vitaminen en mineralen. Voeradvies per dag ca. 30% lager dan reguliere sportmuesli (relatief goedkoop voeren)! Een kwalitatief hoogwaardig product voor een eerlijke prijs.

Lees meer

Vitalbix Breed & Grow

Vitalbix Breed & Grow is een geconcentreerde, vezelrijke muesli samengesteld volgens de laatste inzichten op het gebied van voeding voor drachtige merries, veulens, jonge paarden en dekhengsten. Breed & Grow is rijk aan vezels, laag in zetmeel & suikers en bevat een uitgebalanceerd gehalte goed opneembare vitaminen, mineralen en sporenelementen. Breed & Grow levert gezonde energie uit vezels en vetten, ondersteunt een gezonde maag-darmflora en houdt drachtige en lacterende merries in goede conditie. Vitalbix Breed & Grow stimuleert een gezonde groei van het veulen, ondersteunt de ontwikkeling van sterke botten, pezen en gewrichten en verlaagt het risico op groeiproblemen zoals OCD* lager risico t.o.v. voeding met een hoog zetmeel- en suikergehalte.

Lees meer

Vitalbix NutriMash

Vitalbix NutriMash is een vezelrijke, graanvrije slobber met een hoog aandeel prebiotische vezels. Een gezond alternatief voor graanrijke slobber! Vitalbix NutriMash ondersteunt een gezonde darmflora en ondersteunt het immuunsysteem. Een waardevolle aanvulling op het rantsoen van sportpaarden, paarden die wat extra’s kunnen gebruiken, bijvoorbeeld na herstel na ziekte, oudere paarden en paarden met ondergewicht. Bevat een gezonde mix van brandnetel, venkelzaad & kamille. Zeer smakelijk, weekt in slechts 5 minuten!

Lees meer

Vitalbix Pure Lucerne+

Vitalbix Pure Lucerne+ is een pure luzerne van hoogwaardige kwaliteit met 3% lijnzaadolie, zonder melasse of andere toevoegingen. Het bevat zowel de grovere luzerne stengels als het fijnere voedingsrijke luzerne blad. Vitalbix Pure Lucerne+ stimuleert het kauwen en de speekselproductie en ondersteunt een gezonde spijsvertering. Vitalbix Pure Lucerne+ bevat een relatief hoog eiwitgehalte met hoogwaardige aminozuren die goed door het lichaam worden opgenomen. Deze aminozuren zijn essentieel voor vele processen in het lichaam zoals de opbouw en het behoud van spiermassa, een goede weerstand, een gezonde huid en sterke hoeven.

Lees meer

Vitalbix Healthy Horse Treats & Tiny Horse Treats

Geef je paard een gezonde beloning met de Vitalbix Healthy Horse Treats & Vitalbix Tiny Treats. Smakelijke beloningsbrokjes met een zeer laag zetmeel- en suikergehalte (3% en 4%) boordevol gezonde ingrediënten zoals timothee, luzerne, lijnzaad, cichoreipulp, bietenpulp, rozenbottel, brandnetel en fenegriek. Ideaal als beloning na het rijden en bij grondwerk, of gewoon om je paard te verwennen…. Vitalbix Healthy Horse Treats & Tiny Treats kunnen net als de andere Vitalbix producten veilig worden gevoerd aan paarden die behoefte hebben aan laag zetmeel- en suiker rantsoen. Ook geschikt voor paarden met zomereczeem.

Horses love it!

Lees meer

Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E

Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E is een koudgeperste lijnzaadolie van hoogwaardige kwaliteit met toegevoegde natuurlijke vitamine E (1 IE per 1 ml olie). De olie is een bron van omega-3 vetzuren, ondersteunt de weerstand, de algehele conditie en de spijsvertering. Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E levert langzaam vrijkomende energie en kan in een hogere dosering worden gevoerd aan paarden met ondergewicht (extra calorieën). Olie is een gezonde energiebron voor paarden. Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E kan het gehele jaar door gevoerd worden.

Lees meer