Wij zijn trots op onze sponsorruiter Leonie Buur, die met haar NRPS-merrie Buur’s Palusha (v. Painted Black)  succesvol Grand Prix start. Afgelopen weekend (2 maart) heeft zij haar 3e winstpunt in de Grand Prix behaald met een mooie score van 64,57%. Met deze score behaalde ze een plek in de top 3: zie ook Horses.nl. Een unieke prestatie: Palusha is 1.48m hoog en ze zijn gestart op een trensje. “Dreams come true”, aldus de zeer blije Leonie!

Leonie staat altijd open voor nieuwe inzichten en vertelt hierover het volgende:

Recent zijn wij bij het trainersseminar geweest van het Glock team. Mooi, zoals ze lieten zien hoe duidelijk en consequent zij trainen. Ook hebben we inmiddels 2 lessen grondwerk gevolgd van Eline Jongsma. Erg leuk om te zien wat er in het lijf gebeurt als je een oefening inzet. 

In de training zijn we een stapje dieper ingegaan op het losgelaten zijn. We beginnen heel simpel naar de ontspanning en werken daar vanuit naar meer aanspanning, wel met constant de nadruk op de losgelatenheid. Dit werpt zijn vruchten af! Zowel in Wormerveer als in Benningbroek hebben wij recent 2 zeer mooie winstpunten in de Grand Prix behaald. Tevreden en trots op Palusha! 

Ik krijg regelmatig complimenten over hoe Palusha er uit ziet! Ze zit zo goed in haar vel! Glimt, is mooi op gewicht en is happy, wat wil je nog meer? Hier een dankbare Vitalbix fan!

Blije en gezonde paarden, ook in de sport, dat zien wij graag! Wij zijn dan ook trots dat wij een bijdrage kunnen leveren hieraan. Door te kiezen voor een rantsoen met veel vezels, laag in zetmeel & suiker en energie uit vetten zorg je ervoor dat het gevoelige maagdarmstelsel van het paard niet onnodig belast wordt. Dus, zorg voor voldoende & goed ruwvoer, een paard dat voldoende buitenkomt en een gezonde aanvulling zoals de Vitalbix Active+ voor een gezond, goed presterend sportpaard. Vitalbix Active+ is een hoogwaardige, vezelrijke sportmuesli met een laag zetmeel- en suikergehalte (8% en 3%). Vitalbix Active+ is een geconcentreerd en compleet voer met een hoge dosering vitaminen en mineralen. Voeradvies per dag ca. 30% lager dan reguliere sportmuesli (relatief goedkoop voeren). Een kwalitatief hoogwaardig product voor een eerlijke prijs.