Het is weer tijd voor een update van onze sponsorruiters. Vandaag vertelt Leonie over de afgelopen periode:

“Nu het weideseizoen weer is afgelopen, staat Palusha overdag weer op de paddock met hooi in plaats van op het land. Ik vind het belangrijk dat de paarden veel buiten staan, Palusha blijft daardoor ook lekker los in het lijf. Omdat ze niet meer op de wei staat, ben ik wat Vitalbix Pure Lucerne+ gaan bijvoeren om de eiwitten wat aan te vullen, voor ondersteuning van de bespiering.

Van de zomer hebben Palusha en ik weer een Intermediare II proef gereden; ondanks een verkeerde lijn en 2 storingen reden we een nette 62,11% wat een mooie derde prijs opleverde! De piaffe vinden wij één van de lastigste oefeningen en ik was dan ook erg blij dat we dit keer mooie voldoendes op dit onderdeel hebben gescoord.

In november rijden we een proefgerichte clinic bij Dirk de Haas en Jorgen Ros. Dit keer zullen we een Grand Prix proef rijden en als we tevreden zijn, maken Palusha en ik eind dit jaar ons Grand Prix debuut!”

Ook zijn Leonie en Palusha in het nieuw gestoken met een mooie Vitalbix jas, wedstrijddekje, polo’s en een bodywarmer.

Wij wensen Leonie & Palusha alvast heel veel succes voor het Grand Prix debuut! Palusha krijgt dagelijks Vitalbix Active+, aangevuld met Vitalbix Pure Lucerne+ en olie.