Halverwege maart begonnen we met de zoektocht naar een nieuwe sponsorruiter voor de Vitalbix Active+: op zoek naar een paardvriendelijke combinatie die net als ons het belangrijk vindt om het paard met plezier en gezond aan het werk te hebben. Uit de vele reacties hebben wij 4 combinaties geselecteerd uit diverse takken van de sport: dressuur, endurance en springen.

Na een spannende en sportieve ‘strijd’ om de meeste likes heeft Lotte van Houtert 613 likes te weten verzamelen op haar foto van haar paard Busted! Hiermee heeft Lotte een sponsorcontract van een jaar voor haar en Busted weten te verzekeren.

Ook de andere kandidaten hebben veel moeite gedaan om likes, shares en reacties te krijgen. Hier zijn wij ontzettend blij mee en daarom hebben wij besloten de nummer 2, Leonie Buur, te belonen met een half jaar sponsoring van Vitalbix Active+!

Lotte rijdt samen met haar 10-jarige KWPN’er op ZZ-Zwaar niveau, traint op een paardvriendelijke wijze en samen geven ze regelmatig een demonstratie van hun vrijheidsdressuurkunsten. Wij kijken er erg naar uit om deze combinatie te volgen en op voedingsgebied Busted volledig te ondersteunen voor de prestaties die hij verricht!

Leonie rijdt samen met haar NRPS-pony Intermediaire 2, waar zij een unieke combinatie zijn tussen al het paardengeweld. Daarnaast geeft Leonie les, werkt ze op een pensionstal en jureert Leonie tot Z2 niveau. We kijken er naar uit om Palusha dit jaar met Vitalbix Active+ te ondersteunen bij de overstap naar Grand Prix!

Wij zijn erg blij met deze twee top-combinaties als nieuwe sponsorruiters voor Vitalbix!