Vitalbix Active+ heeft zich inmiddels bewezen bij sportpaarden in alle disciplines en diverse niveau’s. Is jouw paard snel nerveus, gevoelig op zijn maag of darmen, blijft hij achter in bespiering of is hij snel stijf? Ontdek waarom veel paardeneigenaren zo enthousiast zijn over Vitalbix en vraag nu een gratis proefverpakking aan.

Vitalbix Active+ is een hoogwaardige, vezelrijke sportmuesli met een laag zetmeel- en suikergehalte (8% en 3%), zonder melasse, soja & granen*, waarmee jij jouw sportpaard op een gezonde manier kunt laten presteren!

 Geeft beheersbare energie (non-heating)
 Geschikt voor paarden met een gevoelige maag
 Hoge dosering vitaminen & mineralen
 Hoog aandeel omega-3 vetzuren
 Aminozuren ter ondersteuning van de spieren
 Zonder melasse, soja en granen*
Inclusief Vitalbix Daily Complete

Vitalbix Active+ is een geconcentreerd en compleet voer met een hoge dosering vitaminen en mineralen. Voeradvies per dag ca. 30% lager dan reguliere sportmuesli (relatief goedkoop voeren). Een kwalitatief hoogwaardig product voor een eerlijke prijs. Nu ook verkrijgbaar in een 22 kg voordeelverpakking!

Houd je brievenbus in de gaten – jouw proefverpakking Vitalbix Active+ wordt rond 12 april bezorgd! Het is niet meer mogelijk een gratis proefpakketje aan te vragen. Toch proberen? Ga naar jouw verkooppunt of onze webshop voor een proefverpakking à €1,50.

* Vitalbix Active+ is vrij van hele granen. Wij maken wel gebruik van haverzemelen, het buitenste schilletje van de haverkorrel, wat overblijft na het verwijderen van de zetmeelrijke kern. Hierdoor blijft Active+ laag in zetmeel en daarnaast hebben haverzemelen een ondersteunend effect op de darmen.