Ga samen met ons de uitdaging aan en maak kans op 3 maanden sponsoring! Train jij fanatiek met jouw sportpaard en zou jij jouw paard graag gezonder willen voeren? Minder zetmeel & suiker, meer vezels & vetten en minder krachtvoer maar toch voldoende vitaminen & mineralen? ?

Wij zijn op zoek naar 3 ruiters die graag gezonder willen gaan voeren, maar niet weten hoé. Daarom geven wij niet alleen 3 maanden gratis Vitalbix Active+ vezelrijke sportmuesli weg, maar ook de juiste begeleiding om de overstap naar gezondere voeding te maken. Een rantsoen op basis van voldoende en kwalitatief ruwvoer i.c.m. Vitalbix levert de juiste, werkbare energie, zorgt voor de juiste bouwstoffen ter ondersteuning van de bespiering en ondersteunt een gezonde maag-darmflora. 

Hoe doe je mee?
1. ? Like de Feral Horse Care pagina;
2. ? Deel (openbaar!) & like dit bericht en reageer onder dit bericht wie jullie zijn, wat je moment voert en waarom jullie graag kans maken op 3 maanden Vitalbix paardenvoeding;
3. ? Voeg hier ook beeldmateriaal aan toe, een filmpje is helemaal leuk!;
4. Insturen & meedoen kan tot en met zaterdag 25 mei 2019.

Uit alle deelnames selecteren wij vervolgens een aantal (max. 10) geschikte kandidaten die twee weken de tijd krijgen om zichzelf te promoten.

De uiteindelijke winnaars zullen tijdens de overgang en de 3 maanden sponsoring ook te volgen zijn via onze Facebookpagina. Als tegenprestatie zoeken we daarom ook ruiters die elke 2 weken een verslagje willen posten op social media: dit mag gewoon geschreven worden, of in een vlog etc. ✍️ ?

Ga jij de uitdaging aan? Of ken je iemand die dit graag zou willen winnen? Reageer dan snel ?