Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wil jij graag kennis maken met de Academische Rijkunst of train je reeds volgens de principes van de Academische Rijkunst?! 👉 Markeer zondag 27 oktober dan in je agenda! 👈 Op deze dag organiseert de Academische Rijkunst Nederland weer een unieke OPEN DAG vol demo’s en lezingen! (locatie: Lunteren) Een perfecte kans om kennis te maken met, of je verder te verdiepen in de Academische Rijkunst! (Ook super leuk voor ruiters die hier nog onbekend mee zijn 😍)
Het Thema van deze dag is “Communicatie” D.m.v. demo’s, workshops en lezingen zullen de trainers je meenemen door verschillende facetten van communicatie, zoals: communicatie vanaf de grond, communicatie vanuit het zadel, lichaamsgebruik, didactiek en nog veel meer!

Vitalbix Paardenvoeding is sponsor van deze unieke dag!
Waarom?? 😉 Omdat onze missie is: “het welzijn en de gezondheid van paarden verbeteren!”. Dit doen wij met gezonde voeding & advies maar ook een juiste training is natuurlijk essentieel om je paard gezond te houden! Wij ondersteunen daarom organisaties en trainers die “gezond & paardvriendelijk trainen” als missie hebben💪 🐴

Tickets zijn verkrijgbaar via de website: www.academischerijkunstnederland.nl