Werken bij Feral Horse Care BV (merkhouder Vitalbix & Skincalmin) betekent een unieke kans om je passie en werk te combineren!

Vanwege de vele reacties kunnen wij helaas niet iedereen persoonlijk berichten. Eventueel geschikte kandidaten hebben wij inmiddels uitgenodigd. Mocht je geen bericht van ons hebben ontvangen, danken wij jou hartelijk voor de genomen moeite en interesse om te werken bij Vitalbix.

Allround medewerker binnendienst (32-36 uur per week)

Kom jij het team van Feral Horse Care BV (merkhouder van Vitalbix en Skincalmin) versterken?

Een Feral Horse is een wild paard dat in de vrije natuur leeft. Dat ons bedrijf Feral Horse Care heet is dan ook geen toeval. Wij zijn ervan overtuigd dat veel problemen voorkomen kunnen worden door een paard op een zo natuurlijk mogelijke manier te voeren en te verzorgen. Met onze producten en adviezen leveren wij een positieve bijdrage aan de gezondheid en het welzijn van paarden. Feral Horse Care staat voor producten van hoogwaardige kwaliteit en eerlijk & gedegen advies.

Om ons team te versterken zijn wij per direct op zoek naar een echte allrounder!

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een aanpakker die ons op kantoor kan ondersteunen in diverse werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leert alles over onze producten, zodat je de klant van advies op maat kunt voorzien. De voedingsadviezen geef je per email, telefonisch of op locatie.  Daarnaast draag je zorg voor de accurate afhandeling van binnengekomen orders en vragen van klanten (zowel consument als winkels).

Ter promotie van onze merken staan wij regelmatig met een stand op paardenevenementen en geven wij lezingen. Eventueel weekend/avondwerk kan dan ook tot de werkzaamheden behoren.

Wie zoeken wij?

  • Iemand met passie voor het welzijn van paarden
  • Affiniteit met paardenvoeding
  • HBO werk/denk niveau
  • Nauwkeurig
  • Je denkt graag mee met de klant
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Andere talen zijn een pré
  • Woonachtig in Noord-Holland (standplaats Heerhugowaard)

Wat bieden wij?

Een unieke kans om te werken bij een bedrijf waar jij je passie en werk kunt combineren. Bij ons heb je korte lijnen en gezellige collega’s, die net als jij paardengek zijn. Natuurlijk krijg je van ons een gedegen training over onze producten, filosofie en het geven van voedingsadviezen. Binnen onze groeiende onderneming is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ook wordt jouw paard niet vergeten; werken bij Feral Horse Care BV betekent dat je paard verzekerd is van een gezonde maaltijd!

Ben jij de betrokken collega die wij zoeken?

Stuur je motivatie en C.V. vóór maandag 4 maart 2019 naar [email protected] t.a.v. Madelief Jambroes.

Ga voor informatie over onze producten naar www.vitalbix.com en www.skincalmin.com.

Wellicht zien we jou binnenkort bij ons op kantoor!