“Al enige tijd worden mijn stal & ik gesponsord door Feral Horse Care oftewel 🍀Vitalbix!🍀

En laatst vroeg iemand aan mij: waarom? 🧐 Wat was voor jou een overweging om een sponsorcontract aan te gaan met Vitalbix?🤔 En ondanks het voor mij een heel logisch antwoord was, was het (buiten dat ik ontzettend van waarom vragen houd) leuk om terug te denken aan waar het startte.

Namelijk bij Eleganza 🐴 Eleganza heeft (had) zomereczeem toen zij bij mij kwam en ik was op zoek was naar een aanvulling van vitamine, mineralen en spoorelementen op haar dagelijkse ruwvoer. Ik kwam op aanraden van meerdere paardeneigenaren uit op Vitalbix. De verhuizing naar de kust was al een goede eerste stap, maar ik wilde haar graag een aanvulling bieden.

Ik ben iemand die graag even de kat uit de boom kijkt en test met één paard. Met Eleganza was ik overstag, geen jeuk en geen klachten! Dus Woodstock mocht als volgende. Tussentijds ben ik mij verder gaan verdiepen in het lezen van verpakkingen, wat een brei….. Besloten gewoon even contact op te nemen met Vitalbix voor oa informatie over inhoud, de hoeveelheid en hoe ik de overgang van mijn eigen voer naar Vitalbix het beste kon maken voor hem. De service van Vitalbix was fijn en overzichtelijk.

Kort daarna kwamen de plannen voor mijn eigen stal! En de vraag van Simone Pottegieter…. zou je een sponsordeal met ons aan willen gaan? Kijkend naar twee glimwormen (Eleganza en Woody) en alle voordelen die Vitalbix mij gaf kon het antwoord alleen maar JA zijn. Ik zou dit niet willen onthouden aan de pension paarden die bij mij op stal komen te staan.

Ik noem net de voordelen: de uitgebreide service van Vitalbix met informatie en advies, de mogelijkheid tot het wegen met uitleg over de bodyindex, gezonde voeding voor mijn paarden waarvan ik zeker weet dat wat erin zit er ook in zit.. niet meer niet minder! Kleine hoeveelheden met voldoende voeding, waarbij zelfs nagedacht is over het beloningssnoepje. ÉN GEEN JEUK!

Onderhand leer ik het team van Vitalbix steeds een beetje beter kennen. Ik vind het echt te gek hoe gemotiveerd ze zijn om hun producten te blijven verbeteren en de oneindige stroom aan advies iedere x net zo geduldig en uitgebreid te behandelen.

Ik kan iedereen adviseren contact op te nemen met Vitalbix voor persoonlijk advies, ook als je nog twijfelt of je wel of niet over moet gaan. Het overgaan naar ander voer start bij een passend advies en en weloverwogen keuze.

En vrij uitgebreid antwoord op de vraag, maar al met al dus een wel overwogen keuze 🍀💪”

Ook wij hebben de keuze van de samenwerking met Celine bewust gekozen. Om je paard fit & gezond te houden in lichaam en geest is naast gezonde voeding en een juiste huisvesting, een gezonde manier van trainen essentieel. Het een kan niet zonder het ander! Naast (advies over) gezonde voeding zetten wij ons daarom ook graag in voor de promotie van natuurlijke huisvesting en het op een paardvriendelijke manier trainen van paarden. Begin dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met Trainings- en Pensionstal Celine van der Stroom. Celine houdt zich voornamelijk bezig met Academische Rijkunst en is gespecialiseerd in werken vanaf de grond, houding & zit (centered riding) en Horsemanship. Bij haar trainingen staat het welzijn van het paard centraal. Haar instructie heeft als doel een eenheid in de combinatie te vormen zonder fysieke of mentale blokkades.

De training- en pensionstal is een rustige plek waar de paarden 24/7 in een grote ingerichte paddock (paddock paradise) met ruime schuilstal buiten leven. De paarden krijgen ruwvoer van goede kwaliteit aangevuld met Vitalbix. Een stal waar oog is voor elke behoefte van ieder individueel paard en eigenaar.